Apple na svém posledním eventu představil nejnovější verzi svojí televize AppleTV a to včetně nového systému tvOS. Jeden kousek máme již u nás v Ackee, a co s ním plánujeme?

Nový tvOS umožňuje vývojářům psát pro televizi aplikace velmi podobným způsobem, jako dosud pro iPhone, iPad nebo Apple Watch. Kromě možnosti instalovat aplikace třetích stran nabízí nová AppleTV také přepracované uživatelské rozhraní, možnost ovládat televizi přes asistentku Siri nebo zbrusu nový ovladač s dotykovým ovládáním. Nová televize se sice nezačne prodávat dříve jak na konci října, ale Ackee bylo vybráno společností Apple mezi pár vývojářů, kteří obdrželi televizi s předstihem, aby mohli pracovat na nových aplikacích. Již od pátku ji tedy intenzivně testujeme v našem dejvickém sídle :-).

Vzhledem k rozsáhlým funkcím a příznivé ceně si v Ackee myslíme, že nová AppleTV bude velký hit a proto kromě aplikací pro naše klienty připravujeme i vlastní aplikace.

Pokud i Vy máte nápad na aplikaci pro svůj byznys nebo startup, rádi si s Vámi možnosti a potenciál AppleTV představíme - teď je ten pravý čas být mezi prvními.

Dominik Veselý
Dominik Veselý
Co-Founder & CTO

Máte zájem o spolupráci? Pojďme to probrat osobně!