< Zpět na články

Připravujeme novou Ackee vizuální identitu

Po čtyřech letech dozrál čas na změnu našeho vizuálu. Jelikož jsme čistě digitální firma, je pro nás styl, který nás prezentuje, důležitý. Jak bude vypadat identita Ackee v roce 2017?

Ackee tvoří v digitálním světě - naším výstupem jsou mobilní aplikace, weby, technologie. Netvoříme nic hmotného, nejsme vázáni zákony fyzikálního světa. Naopak naší inspirací je svět digitální.

První velký boom digitálního světa se odehrál nástupem osobních počítačů v 80. letech 20. století, kdy se informační technologie staly cenově dostupné pro široké masy uživatelů. Toto období kvůli tehdejším technologickým limitům charakterizovala silná pixelizace grafiky. Ovšem je to také období, kdy bylo všechno spojené s počítači nové, v trendu, prostě cool.

My v Ackee děláme práci tak, aby nás bavila. Rozhodně neprodukujeme nudné informační systémy a nezáživné bankovní aplikace. Vše, co děláme, musí mít nápad, duši a styl. Snažíme se skloubit nejnovější technologie s vizuálním wow efektem. A právě to nás fascinuje na 80s éře osobních počítačů, tyto společné principy. A z těchto principů vychází i náš nový vizuál.

A kdy se můžete na nový vizuál těšit? Sledujte náš facebook, tam budeme postupně novou identitu odhalovat.

ackee_logo_article_1

Roman Gordienko
Roman Gordienko
Design Team Lead

Máte zájem o spolupráci? Pojďme to probrat osobně!