< Zpět na články

IV. Zpráva o stavu Ackee: Rekordní růst o 141 % díky kvalitě a technologickému náskoku

Začalo to v půli roku 2012 partou studentů a absolventů ČVUT v kanceláři o rozloze 16 m². Kde je tahle parta dnes? Již během třetího roku od založení se obrat Ackee přehoupl přes 10 mil. Kč s meziročním růstem 85 %. V prvních 5 měsících roku 2016 jsme na tento trend navázali a rosteme dokonce o 141 %! Z pražských Dejvic děláme projekty pro zákazníky na třech kontinentech a od zahraničních klientů pochází již 32 % našich tržeb.

_ETR9822

Co chystáme dál? Soustředíme se na diverzifikaci našich aktivit. Nadále budeme dělat zakázkový vývoj, ale přibude projektů, do kterých budeme investovat nebo v nich mít podíl. Náš produkt, eventová aplikace App4event, se dostává do černých čísel a očekáváme přelomový rok. Vyhráli jsme mezinárodní výběrové řízení na školení pro Barclays, jednu z největších bank na světě. Připravujeme jim školení na míru v technologiích Node.js, React a Javascript. Našimi novými zákazníky se stali třeba IBM, LMC nebo startup Tapito, který získal investici v řádu milionů z fondu O2. S firmami Avast a Etnetera pořádáme pravidelné mobilní meetupy pro komunitu mDevTalk.

Ackee hledá posily do iOS/Android týmu prace@ackee.cz

spolecna1800

Martin Půlpitel
Martin Půlpitel
Co-Founder & CEOMartin má na starosti hlavně rozvoj, business a vize. Jeho cílem je firmu neustále posouvat dopředu. Do práce jezdí na kole, cvičí jógu a hraje beach volejbal. Odpočívat vyráží nejraději do vysokých hor, kde není GPS signál.

Máte zájem o spolupráci? Pojďme to probrat osobně!

Napište nám >