< Zpět na články

Deloitte ocenil Ackee v mezinárodní soutěži Technology Fast 50 Central Europe

Česká vývojářská agentura Ackee získala ocenění v žebříčku Deloitte CE Technology Fast 50, který mapuje nejrychleji rostoucí technologické firmy ve střední Evropě.

Speciální cenu pro softwarové firmy z ČR v kategorii Recognition of Excellence uděluje Deloitte technologickým firmám, které zajímavým způsobem využívají technologie v byznysu. Kromě Ackee se v téže kategorii umístily také společnosti FUNTASTY Digital a STRV.

Odborná porota u oceněných firem vyzdvihla jejich přínos k propojení technologií a byznysu, kvalitu nabízených řešení a úspěch na trhu. “Kvalita pro nás byla vždy na prvním místě,” potvrdil později CEO Ackee Martin Půlpitel v rozhovoru pro speciál dReport, kde popsal také začátky a strategii firmy na českém i německém trhu.

Deloitte Fast 50

Vedle Recognition of Excellence uděloval Deloitte ocenění v dalších pěti soutěžních kategoriích. Ve výsledkové listině soutěže, do které se letos zapojily firmy z 10 evropských zemí, zanechali Češi výraznou stopu: v první pětici se umístily hned tři české firmy v čele s výrobcem 3D tiskáren Prusa Research.

Máte zájem o spolupráci? Pojďme to probrat osobně!

Napište nám >