< Zpět na články

Deloitte ocenil Ackee v mezinárodní soutěži Technology Fast 500 EMEA

Česká vývojářská agentura Ackee získala ocenění v prestižním žebříčku Deloitte Technology Fast 500 EMEA, který mapuje nejrychleji rostoucí technologické firmy ve regionu Evropa, Afrika a Blízký východ.

V mezinárodním žebříčku technologických společností, které v posledních 4 letech dosáhly nejrychlejšího růstu tržeb, se letos umístil rekordní počet 25 český firem. Vývojáři aplikací z Ackee za svoje umístění vděčí 310% růstu mezi lety 2015 a 2018. Ten je výsledkem dlouhodobé strategie, díky které firma stabilně roste už osmým rokem.

Martin Půlpitel s oceněním Deloitte Technology Fast 500 EMEA
CEO Ackee Martin Půlpitel převzal ocenění Deloitte Technology Fast 500 EMEA

Podle CEO Ackee Martina Půlpitla je úspěch firmy výsledkem dlouhodobé práce a vize: "Byli jsme dobře připraveni. Možná jsme měli štěstí na načasování, že nás to zastihlo v dobré kondici, ale nezaznamenali jsme žádný propad ani v koronakrizi. Dokonce jsme měli nejlepší měsíce za celou historii firmy, což považujeme za největší úspěch letošního roku. Nadále tak cílíme na obrat 100 milionů korun a zatím to vypadá, že cíl splníme i navzdory aktuální situaci.

Martin Půlpitel v rozhovoru o Deloitte Technology Fast 500 EMEA
CEO Ackee Martin Půlpitel na předávání ocenění Deloitte Technology Fast 500 EMEA

Díky rekordnímu zastoupení českých technologických společností se Česká republika v pořadí států dostala na 8. místo, tedy na vůbec nejlepší pozici ze všech středoevropských zemí, které se účastní soutěže Deloitte Technology Fast 50 CE. Zde Ackee v roce 2018 získalo Speciální cenu pro softwarové firmy z ČR v kategorii Recognition of Excellence.

Máte zájem o spolupráci? Pojďme to probrat osobně!