< Zpět na články

Hosté Opening party popřáli Ackee hodně odvahy, inovací a nápadů do budoucna

Otevření našich nových kanceláří v samotné špičce karlínského Danube House s námi přišla oslavit spousta osobností IT světa. Pásku pomohli přestřihnout primátorka hlavního města Prahy Adriana Krnáčová a děkan FIT ČVUT prof. Pavel Tvrdík.

„Dnešní večer je super, celkem Ackee závidím, ráda bych v takovém prostoru pracovala,” dodala s úsměvem Adriana Krnáčová.

Nové kanceláře jsou opravdu jedinečné. Práci na jejich návrzích si užili Jakub Zoula a Zuzana Řepíková z VZ Architekti. „Prostor nás zaujal hned, když jsme ho poprvé uviděli. Nejedná se totiž o klasický openspace, ale spíše o galerijní prostor. Navrhovat pro Ackee bylo skvělé a doufáme, že budeme mít spoustu takových klientů, jako jsou oni,” uvedli v rozhovoru architekti.

Všichni pozvaní se na Opening party nových kancelářích skvěle bavili. „Je to tady super,” řekl Martin Matula ze společnosti Gooddata, která má sídlo jen o několik pater níže. „Líbí se mi tady moc. Ať se tady líbí taky Ackee a ať vyvinou hodně dobrého softwaru,” vzkázal Ondřej Raška z Mitonu.

Hosté popřáli Ackee v nových prostorech mnoho úspěchů do budoucna. Petr Kováčik ze Skrz.cz vzkázal, aby dobře a hodně programovali, měli spokojené klienty a rozrůstali se dál do světa. Pan prof. Pavel Tvrdík upozornil, že konkurence ve světě mobilních aplikací stále roste, proto Ackee přeje hodně odvahy, inovací a nadšení.

Co dalšího hosté vzkázali Ackee a jak si užili Opening party? Podívejte se na video:

Petra Broďáková
Petra Broďáková
Project Manager

Máte zájem o spolupráci? Pojďme to probrat osobně!

Napište nám >