< Zpět na články

Ackee vydává kuchařku

Cože? Ackee a vaření? No ne tak docela, i když na akci #dnesnekodim jsme předvedli, že ani plotna nám není cizí. Nicméně lépe je nám přeci jen za klávesnicí a tak naše kuchařka nebude o jídle, ale o programování. Dočtete se v ní, jak připravujeme ty nejlepší aplikace na české scéně, jaké nástroje k tomu používáme a to včetně všech našich tajných postupů.

mad663fdb_vareni_1

A proč to vlastně děláme? Protože fandíme open source softwaru a sami ho nadšeně používáme. Navíc si myslíme, že po pěti letech na trhu už máme komunitě co nabídnout, protože zkušeností jsme na našich projektech nasbírali už opravdu hodně. A v neposlední řadě bytostně věříme, že „sharing is caring“.

Kuchařkami pro iOS, Android a Node.js to ale nekončí. Spolu s nimi uvolňujeme také naše interní knihovny pro tyto platformy, které budeme nadále spravovat jako opensource. Díky tomu můžete využít ve svých projektech například naše pověstná reaktivní rozšíření pro iOS, logovací komponentu pro ElasticSearch nebo celou řadu našich DockerImages.

Všechny kuchařky i knihovny najdete na našem Githubu. Těšíme se na vaše podněty!

Dominik Veselý
Dominik Veselý
Co-Founder & CTODominik je informační router Ackee. Když se objeví nějaká nová technologie nebo zařízení, je mezi prvními uživateli. Rád běhá, jezdí na kole a řídí kabriolet.

Máte zájem o spolupráci? Pojďme to probrat osobně!

Napište nám >