< Zpět na články

Mobilní aplikace Equa bank a Bazoš zvítězily v soutěži WebTop100

WebTop100 zná své vítěze: V kategorii Mobilní řešení roku 2019 ovládly stupně vítězů aplikace Equa bank a Bazoš, které obsadily první a druhé místo. Na třetím místě skončila samoobsluha Můj Vodafone.

Absolutním vítězem kategorie se stala aplikace pro mobilní bankovnictví společnosti Equa bank. Ta na aplikaci úzce spolupracovala s vývojáři z Ackee, kteří provedli její důkladnou analýzu, vyřešili nejpalčivější problémy a navrhli architektonická a technologická vylepšení. “Se spoluprací s Ackee jsme byli spokojeni. Pomohli nám se zorientovat v poměrně složitém prostředí mobilního vývoje, ochotně s námi nasdíleli vlastní know-how a v přátelském duchu nás nasměrovali správným směrem,” potvrzuje Jan Jirout, Head of IT Implementation ve společnosti Equa Bank.

Druhé místo v téže kategorii obsadila aplikace Bazoš, která je výsledkem dlouhodobé spolupráce Ackee s jedničkou v české online inzerci. “Aplikacím jsme dříve nedávali žádnou důležitost. Poté jsme zjistili, že nám v tomto segmentu začíná ujíždět vlak. Samotné rozhodnutí pro Ackee, která nám vyvíjí verzi jak pro Android i pro iOS, bylo vcelku jednoduché. S následným vývojem jsme maximálně spokojeni,” říká majitel Bazoše Radim Smička.

Ackee WebTop100 2019
Vyhlášení vítězů kategorie Mobilní řešení roku 2019 soutěže WebTop100

Soutěž WebTop100 umožňuje českým firmám porovnat svá digitální řešení a kampaně s napříč internetem a konkurencí v oboru jejich podnikání. Do 18. ročníku soutěže se přihlásilo 200 projektů, které posuzovala odborná porota složená z více než 50 expertů. V kategorii Mobilní řešení roku 2019 se hodnotila následující kritéria: obsah, struktura a navigace, grafický design, funkcionalita, interaktivita a celkový dojem.

Máte zájem o spolupráci? Pojďme to probrat osobně!