< Zpět na články

Ackee mezi nejlepšími B2B IT agenturami na světě

V Ackee se soustředíme na maximální kvalitu dodávaného řešení již od roku 2012. Naše technické znalosti, profesionální jednání, dodržování termínů a gentlemen's agreementů na nás oceňují zákazníci jako ŠKODA AUTO DigiLab, německý Bundestag nebo Livesport. V drtivé většině se podílíme na projektech od počáteční discovery fáze přes uživatelský výzkum, návrh UX a UI, copy, testování až po vytvoření finálního produktu. Na vývoji aplikací pracuje tým pod vedením zkušeného, technického projektového manažera. Pracujeme spolu už dlouho, takže jsme sehraní. To je velká výhoda, protože si dokážeme pohlídat kvalitu ve všech částech projektu a zaručit tak, že zákazník je vždy spokojen.

 

Ani ne před rokem jsme začali více pečovat také o náš profil v globálním katalogu nejlepších B2B dodavatelů Clutch, aby naše práce byla více vidět i mimo naši bublinu. Díky našemu skvělému týmu, projektům a hlavně partnerům jsme nasbírali mnoho výborných recenzí. Nyní jsme byli oceněni v rámci Clutch Global awards 2020 a zařazeni nejen mezi Top B2B Companies, ale i Top 1000 Companies celkově (obsadili jsme výborné 276. místo), tzn. mezi 1 % nejlepších dodavatelů vůbec. Třešničkou na dortu pak bylo ještě zařazení na seznam Top 100 companies v kategorii Fastest Growth a Sustained Growth pro rychle a zároveň udržitelně rostoucí společnosti.

Jak jsem předesílal v poslední zprávě o stavu Ackee z počátku tohoto roku, rok 2020 pro nás navzdory pandemii koronaviru bude opět velice úspěšný. Již v létě jsme se zařadili mezi nejrychleji rostoucí technologické firmy v regionu EMEA v rámci prestižního žebříčku Deloitte Technology Fast 500 a naši práci ocenila i německá odborná veřejnost udělením German Brand Award. Ale hlavně s velkou pravděpodobností splníme letošní cíl, a to obrat 100 mil. Kč. Ale o tom – a dalších plánech do budoucna – až příště v tradiční zprávě o stavu Ackee.

Martin Půlpitel
Martin Půlpitel
Co-Founder & CEOMartin má na starosti hlavně rozvoj, business a vize. Jeho cílem je firmu neustále posouvat dopředu. Do práce jezdí na kole, cvičí jógu a hraje beach volejbal. Odpočívat vyráží nejraději do vysokých hor, kde není GPS signál.

Máte zájem o spolupráci? Pojďme to probrat osobně!

Napište nám >