< Zpět na články

Odstartovali jsme festivalovou sezónu s App4Fest!

S příchodem jara začala festivalová sezóna a to znamená, že App4Fest od Ackee je opět v akci.

Letošní šňůru “našich” festivalů jsme zahájili v březnu, a to hned největším filmovým festivalem svého druhu Jeden svět. Zhruba po měsíční pauze nás čekal na konci dubna opravdu nabitý program – AFO, Utubering a Majáles. Zvládli jsme být všude a stálo to za to! AFO vyměnilo papírové programy za App4Fest už po několikáté, pro Utubering a Majáles jsme dodali aplikaci letos poprvé.

Jak si zatím vedeme?

  • Na AFO využilo naši aplikaci 850 diváků (plus 10 Ackee miláčků).
  • Festivalovou aplikaci pro Jeden svět mělo 1350 návštěvníků.
  • Přes 5,5 tisíce uživatelů si stáhlo aplikaci na pražský Majáles, a to nás ještě čeká Brno!

I naše App4Fest zažívá na plátnech filmových festivalů svou (půl)minutu slávy, podívejte se, jak vypadá nový snímek o ní.

A jaké festivaly máme ještě před sebou? Appku z Ackee využije v květnu opět portugalský filmový festival Indie Lisboa, a kdybyste se přece jen chtěli podívat na dokumenty někde blíž, tak sezónu zakončí na podzim už tradičně MFDF Jihlava. To ale předbíháme – léto bude ve znamení hudebních festivalů, aplikaci dodáváme např. Vysočina festu nebo Mighty Sounds.

Pepa a Dominik na festivalu AFO.

Festy si nikdy nenecháme ujít a pravidelně na ně vyjíždíme, takže se tam můžeme potkat a popovídat si (nejen) o appkách a kultuře. :) Příští zastávka je Open House Praha, unikátní festival, který otevře dveře obvykle nepřístupných budov po celé Praze (včetně naší kanceláře), už 13. května!

Eliška Vokálová
Eliška Vokálová

Máte zájem o spolupráci? Pojďme to probrat osobně!