< Zpět na články

Připravili jsme mobilní aplikaci pro Fakturoid

Fakturoid dnes udělal další krok – přichází s novou mobilní aplikací od Ackee, kterou si zamilujete. Běží na iOS i Androidu a my jsme byli u toho! Co všechno zvádne?

Aktualizace: Naše aplikace Fakturoid vyhrála 1. místo na 17. přehlídce mobilních aplikací AppParade! A ještě k tomu speciální cenu odborné poroty od IBM. Více zde http://www.mediar.cz/sedmnactou-appparade-vyhral-fakturoid-ackee/.

Kdo z nezávislých profesionálů, živnostníků a malých firem nemiluje Fakturoid? Snad jen ten, kdo jej nezná. Tento robot je oblíbeným pomocníkem každého, kdo vystavuje faktury – tuto práci totiž nesmírně zjednodušuje a urychluje.

Díky mobilnímu Fakturoidu tak budete moci například jednoduše zkontrolovat došlé platby, vystavit novou fakturu či poslat klientovi upomínku a využít tak čas, který trávíte například v dopravě či při čekání na kolegu v kavárně.

Náhled na fakturu v aplikaci Fakturoid Přehled faktur v aplikaci Fakturoid Statistiky a události v aplikaci Fakturoid

Naše aplikace může být velmi nápomocná například pro řemeslníky, kteří s ní budou moci fakturovat přímo u klienta hned po provedení práce. Vše s ním zkontrolují a zmenší tím prodlevu mezi prací a fakturací na minimum.

Nezapomněli jsme ani na praktické statistiky, díky kterým budete mít přehled o svém podnikáním, ať už jste kdekoli. Vše je samozřejmě zabaleno do hezkého a praktického kabátku tak, jak jste zvyklí z webové verze.

Konec řečí – stahujte, aplikace je zdarma! :-)

A pokud je tu někdo, kdo se ještě s Fakturoidem nekamarádí, dejte mu šanci, nezklame vás.

Josef Gattermayer
Josef Gattermayer
Co-Founder Ackee & CEO Ackee Blockchain

Máte zájem o spolupráci? Pojďme to probrat osobně!