< Zpět na články

III. Zpráva o stavu Ackee: Slavnostně střiháme pásku

Ve čtvrtek 27. 11. 2014 jsme společně s panem rektorem prof. Ing. Petrem Konvalinkou, CSc. přestřihli pásku a oficiálně začali používat nové Ackee kanceláře. Z inkubátoru ČVUT jsme se stěhovali již skoro před půl rokem, na nové prostory jsme měli poměrně vysoké nároky. Chtěli jsme, aby se nám v nich pracovalo co nejlépe a aby měly osobitý ráz. Prostory jsme navrhli podle posledních trendů: mix open spacu, klasických místností, relax zóny a baru na kávu.

Místo fotbálku máme hrazdu na posilování. Místo umělých květin živé, o které s láskou pečujeme. Na odreagování pár knih, x-box nebo deskové hry. Veškerou grafiku jsme si navrhovali sami. Až bude lepší počasí, tak po kampusu ČVUT budeme jezdit na elektro koloběžce.

Po střižbě následovaly technologické příspěvky o virtuální realitě a nejnovější reklamní kampani T-Mobilu Vánoční závod, pro kterou jsme připravovali mobilní aplikaci. Dále jsme připravili info pointy o realizovaných projektech Fakturoid, Bileto, Virgla, Pokin, Google cardboard, App4Fest nebo Zubozem. Po technologiích následovala prohlídka celých prostor, sklenka vína a malé občerstvení.

V letošním roce očekáváme obrat okolo 7 mil Kč a růst okolo 270%.

Kancelář Ackee s.r.o.

Dominik Veselý prezentuje rozšířenou realitu.

Dominik Veselý

Dominik Veselý prezentuje rozšířenou realitu II.

Půlpitel Konvalinka Tvrdík

Ing. Martin Půlpitel, prof. Ing. Petr Konvalinka, CSc, prof. Ing. Pavel Tvrdík, CSc.

Zubozem

Ing. Jan Václavík a Bc. Jakub Baierl prezentují Zubozem.

Martin Půlpitel
Martin Půlpitel
Co-Founder & CEO

Máte zájem o spolupráci? Pojďme to probrat osobně!