< Zpět na články

Mobilní aplikace Equa bank a Bazoš zvítězily v soutěži WebTop100

WebTop100 zná své vítěze: V kategorii Mobilní řešení roku 2019 ovládly stupně vítězů aplikace Equa bank a Bazoš, které obsadily první a druhé místo. Na třetím místě skončila samoobsluha Můj Vodafone.

Absolutním vítězem kategorie se stala aplikace pro mobilní bankovnictví společnosti Equa bank. Ta na aplikaci úzce spolupracovala s vývojáři z Ackee, kteří provedli její důkladnou analýzu, vyřešili nejpalčivější problémy a navrhli architektonická a technologická vylepšení. “Se spoluprací s Ackee jsme byli spokojeni. Pomohli nám se zorientovat v poměrně složitém prostředí mobilního vývoje, ochotně s námi nasdíleli vlastní know-how a v přátelském duchu nás nasměrovali správným směrem,” potvrzuje Jan Jirout, Head of IT Implementation ve společnosti Equa Bank.

Druhé místo v téže kategorii obsadila aplikace Bazoš, která je výsledkem dlouhodobé spolupráce Ackee s jedničkou v české online inzerci. “Aplikacím jsme dříve nedávali žádnou důležitost. Poté jsme zjistili, že nám v tomto segmentu začíná ujíždět vlak. Samotné rozhodnutí pro Ackee, která nám vyvíjí verzi jak pro Android i pro iOS, bylo vcelku jednoduché. S následným vývojem jsme maximálně spokojeni,” říká majitel Bazoše Radim Smička.

Ackee WebTop100 2019

Soutěž WebTop100 umožňuje českým firmám porovnat svá digitální řešení a kampaně s napříč internetem a konkurencí v oboru jejich podnikání. Do 18. ročníku soutěže se přihlásilo 200 projektů, které posuzovala odborná porota složená z více než 50 expertů. V kategorii Mobilní řešení roku 2019 se hodnotila následující kritéria: obsah, struktura a navigace, grafický design, funkcionalita, interaktivita a celkový dojem.

Máte zájem o spolupráci? Pojďme to probrat osobně!

Napište nám >