< Zpět na články

Aplikace pro Bundestag od Ackee získává v Německu prestižní ocenění

Aplikace pro Německý spolkový sněm, kterou Ackee vydalo loni v březnu, získala další ocenění – tentokrát na mezinárodní soutěži German Brand Award pořádané uznávanou německou organizací German Design Council.

Aplikace Deutscher Bundestag zvítězila v kategorii Digitální řešení a aplikace (Excellence in Brand Strategy and Creation – Brand Communication – Digital solutions & Apps). Po loňské Annual Multimedia Award se jedná již o druhé ocenění, které Ackee za aplikaci pro Bundestag obdrželo. Tentokrát čeští designéři aplikaci představili ve speciálním videu.

Ackee team German Brand Award 2020

Odborná porota German Brand Award letos posuzovala 1 200 přihlášek ze 14 zemí. Ocenění nakonec udělila 22 vyvoleným, kteří odvedli špičkový výkon v rámci jednotlivých disciplín. K rozhodujícím kritériím patřila kvalita provedení z hlediska designu, odlišení od konkurence, relevance k cílové skupině, ale také udržitelnost, míra inovace a další.

Ackee Bundestag App German Brand Award 2020

Soutěž German Brand Award pořádá mezinárodně uznávaný German Design Council (Rat für Formgebung), který vznikl již v roce 1953. Jeho úkolem je posilovat společenské povědomí o designu a inovacích jakožto významných ekonomických faktorů pro úspěch značek v Německu i na mezinárodní scéně.

Máte zájem o spolupráci? Pojďme to probrat osobně!

Napište nám >